• Zomergroet

Beste leden,

Dit weekend is de vakantie begonnen voor Midden-Nederland. De afgelopen week is er weer een hoop gebeurd in Nederland, onder andere de weer behoorlijk oplopende besmettingen, de moord op Peter R. de Vries en de watersnoodramp in Limburg, België en delen van Duitsland. Volgens mij zitten wij redelijk droog hier in het midden van het land, maar met ons huidige klimaat, weet je het maar nooit. Wij wensen alle nabestaanden veel sterkte en steun toe.

De versoepelingen zijn eind juni behoorlijk doorgevoerd en bijna alles is weer bij het oude, maar schijn bedriegt........ Onder de jongeren lopen de besmettingen zeer snel op en het zou mij niets verbazen als wij straks in september 2021 weer behoorlijke maatregelen krijgen om de epidemie (Grieks: epidémios, wat betekent "over de (gehele) bevolking") te doen stoppen.

Nog even terugkomend op mijn vorige nieuwsbrief; vanwege Corona is er het afgeslopen seizoen weinig tot niet gevoetbald en dus geen gebruik gemaakt van de bestuurskamer, waar onze gastvrouw Joke Camu, samen met haar man Hans altijd aanwezig was. Vanwege gezondheidsredenen is Joke het afgelopen jaar ook weinig geweest bij VVJ, wat haar natuurlijk veel verdriet geeft. Joke is V.V.J. en V.V.J. is Joke. Daarnaast gaat het de laatste tijd met Hans wat betreft zijn gezondheid ook niet echt erg goed, dus hebben zij alle tijd nodig voor elkaar. Uiteraard helpen de kinderen behoorlijk mee, zoals zij altijd al hebben gedaan. Een behoorlijke opgave en vanaf deze plek diep respect!! Namens mijn medebestuursleden, heel veel dank voor alles wat jullie voor V.V.J.  hebben gedaan. Denk goed aan jullie zelf en probeer nog een paar jaar plezier met elkaar te hebben. Wij houden contact!!

Daarnaast hebben wij afgelopen week via de mail het onderstaande bericht ontvangen van Jaap Vos (senior adviseur maatschappelijk vastgoed sport van de gemeente Utrecht): "Het goede bericht is dat het kunstgrasveld dit jaar 2021 nog vervangen gaat worden. We komen nog bij jou terug met de precieze planning, vanwege de vertraging moeten we hier en daar een beetje schuiven met trainingsvelden tijden".

Op 1 september 2021 bestaat onze club 90 jaar. Wij als bestuur hebben voor die dag een receptie gepland (zolang Corona dit toelaat) voor genodigden, alsmede de KNVB. Een eventuele uitnodiging volgt. Een feestavond voor al onze leden en donateurs volgt later in het seizoen 2021-2022.

We sluiten hierbij dus het seizoen 2020-2021 af, een seizoen dat eigenlijk nooit echt is begonnen. Rest mij u nog een mooie zomervakantie te wensen, wees voorzichtig en wij zien elkaar weer op 11 augustus, als de selectie weer gaat trainen.

Namens het bestuur van V.V.J.

Paul Smeulders.