• V.V.J. zoekt vrijwilligers

Zoals bij elke vereniging, heeft ook V.V.J. vrijwilligers nodig. Zonder vrijwilligers kunnen we niet.

Zo zijn we op zoek naar nieuwe scheidsrechters, elke zaterdag hebben we gemiddeld zo'n 7 thuiswedstrijden en daar zijn natuurlijk scheidsrechters voor nodig. Zou je het leuk vinden, of heb je een vader, zoon, broer, oom, neef of misschien vind je moeder of dochter of zus het wel leuk om eens de leiding te hebben over een wedstrijd, meld je dan vooral in de bestuurskamer om je aan te melden. Enige spelregelkennis is natuurlijk wel van belang

En heb je na de wedstrijd van je zoon, kleinkind, neef, broer nog wat tijd over? Achter de bar of in de keuken zitten we ook te springen om hulp!! Die die biertjes tappen zichzelf niet en snack moeten ook gebakken worden. Het zou fantastisch zijn als je af en toe zou kunnen helpen om iedereen van een natje en een droogje te voorzien.

Heb je zin? Geef je op bij Mary of Ingrid, zij zouden het zeer op prijs stellen.