• Versterkingen selectie

*** Selectie VVJ Utrecht Nieuws ***

We zijn al een aantal weken bezig met een groot aantal mensen binnen onze vereniging om onze selectie voor het komend seizoen met nog meer voetbal kwaliteiten te versterken!!

De aankomende dagen en weken zullen wij een aantal bekende en NIEUWE VVJ-ers aan u voorstellen die komend seizoen actief zullen zijn binnen onze Selectie.

• Als eerste laten we U weten dat onze aanvoerder ( Robyn Jordy Xavi ) van VVJ 1 heeft aangegeven dat hij ook komend seizoen binnen de Selectie actief zal zijn.

1 team, 1 taak!!

• Jeffrey zal komend seizoen ook aan onze Selectie toegevoegd worden. Met zijn enorme voetbalkwaliteiten, winnaarsmentaliteit en dynamiek zal hij van grootte waarde zijn voor onze Selectie.

Welkom Jeffrey Pfoster

“ 1 Team, 1 Taak “

• Wederom een Fantastische VERSTERKING voor onze Selectie:

Sergio Anaya Peña , 21 jaar

Sergio heeft 7 jaar lang de Jeugdafdeling van FC Utrecht doorlopen, bij JSV Nieuwegein actief geweest & op dit moment actief is in de 2e Klasse bij Delta Sport in Houten.

Sergio zal komend seizoen ook aan onze Selectie toegevoegd worden. Ondanks zijn jonge leeftijd heeft hij al veel voetbalervaring en kent hij de klappen van de zweep. Met zijn enorme drijfveer, winnaarsmentaliteit & dynamiek zal hij van grootte waarde zijn voor onze Selectie van Arie Koning.

Welkom Sergio Anaya Peña

“ 1 Team, 1 Taak “

• Michael Nesselaar zal volgend seizoen aansluiten bij onze Selectie. Nesselaar is afkomstig uit onze 3de Elftal. Michael is met zijn enorme schotkracht, techniek en fysieke kracht wederom een aanwinst.

Michael Nesselaar Welkom en succes komend seizoen binnen de Selectie

• Dean Broodkoorn zal volgend seizoen aansluiten bij onze Selectie. Broodkoorn is afkomstig uit onze 3de Elftal. Dean is met zijn enorme snelheid & winnaars mentaliteit wederom een aanwinst.

Dean Broodkoorn Welkom en succes komend seizoen binnen de Selectie

• Jordi van Arnhem

Jordi is geen onbekende binnen onze Selectie. Ook Van Arnhem is een echte VVJer 💪. Met zijn enorme voetbalkwaliteiten, winnaarsmentaliteit en snelheid zal hij van grootte waarde zijn voor onze Selectie.

Welkom Jordi van Arnhem

• Mitchell v/d Merkt

Mitchell is geen onbekende binnen onze vereniging. V/d Merkt is ook afkomstig uit onze 3de Elftal. Met zijn voetbalkwaliteiten en snelheid zal hij van grootte waarde zijn voor onze Selectie.

Welkom Mitchell v/d Merkt 👍👌👊⚽️

• Jordi Dix, 21 jaar ⚽️👍👌

Dix is geen onbekende binnen onze selectie. Na 1 seizoen te hebben gevoetbald bij DHSC 2, keert hij alweer terug bij de mannen van Arie Koning.

Jordi is een jonge, die met zijn techniek en winnaars mentaliteit van enorme waarde zal van zijn voor onze Selectie.

Welkom terug Jordi Dix 👍👌👊⚽️

• Roberto Jacobs

Jacobs is ook geen onbekende binnen onze selectie. Na een aantal seizoenen te hebben gevoetbald in het 4e Elftal en dit seizoen nog actief is in het 3e Elftal. Zal hij komend seizoen weer aansluiten bij onze Selectie.

Roberto is iemand met een enorme drive en winnaars mentaliteit en zal dus van enorme zijn voor de mannen van Arie Koning

Welkom terug Roberto Jacobs