• Van het Bestuur

Het is inmiddels begin augustus 2020. Het afgelopen seizoen is abrupt afgebroken door de corona crisis en de laatste drie maanden is de competitie dus niet uitgevoetbald.

Bij VVJ hebben wij niet stilgezeten. Met inachtneming van de nodige corona maatregelen heeft een club vrijwilligers tijdens de zomerperiode een flinke opknapbeurt uitgevoerd binnen ons sportcomplex. Denk daarbij aan het opknappen van de kleedkamers aan de binnen en buitenkant, de dug-outs, nieuwe banken naast het hoofd en trainingsveld, nieuw schilderwerk, een royale ondergrondse vuilcontainer, nieuw VVJ bord, nieuw bord voor de club van 50 en diverse nieuwe VVJ logo’s. Kortom, er is hard gewerkt door een groep vaste vrijwilligers met vele handjes die ons geholpen hebben. Daar zijn wij als bestuur erg trots op, chapeau voor al deze vrijwilligers!

Inmiddels hebben wij afscheid genomen van onze trainer Arie Koning en hebben wij een nieuwe man, Michel Blokker, voor de groep staan met een compleet technische staf aangevuld met Kees van den Berg voor ons tweede elftal. De selectie is breed en er zijn diverse nieuwe spelers bijgekomen. Wederom geven wij aan ambitie te hebben met onze club om toch te kijken of wij een klasse hoger kunnen gaan spelen.

Helaas heeft onze oud-ERE-voorzitter, Henny Lievers, slecht nieuws ontvangen inzake zijn gezondheid. Hij zit in de hoek waar de bekende klappen vallen. Vanaf deze positie willen wij hem veel sterkte en beterschap wensen.

De selectie is sinds afgelopen maandag weer in training, toch ruim 35 man op de 1e trainingsavond, dat beloofd veel voor het nieuwe seizoen. Bij de senioren hebben wij nu 6 volledige elftallen en bij de jeugd 10 elftallen incl. de kabouters.

Een actieve Technische Commissie is ook in het leven geroepen, die ook al veel met elkaar hebben gesproken en adviserend zijn geweest. Een actieve sponsorcommissie dus, wij kunnen wel stellen dat het momenteel goed gaat met VVJ.

Ondergetekende heeft medio juli 2020 met de gemeente Utrecht gesproken inzake een nieuw trainingskunstgrasveld. Het liefst hadden wij het huidige 2e veld omgebouwd als kunstgrasveld waar wij op kunnen trainen en waar wij op kunnen voetballen het gehele jaar door.

Helaas gaat de gemeente niet in op onze wensen maar zijn wel bereid om het huidige kunstgrasveld te vervangen. Dat zal in de loop van dit jaar gaan gebeuren en tevens komen er lijnen op te staan zodat onze jongste jeugd hier wel zijn wedstrijden op kan spelen. Dan hebben wij tenminste toch nog iets!

Nu wij weer vele nieuwe leden erbij hebben gekregen doen wij wederom een dringende oproep voor vrijwilligers met name achter de bar en in de keuken. Wilt u enkele uren ons helpen meldt u bij onze kantinebeheerders Ronald en Ingrid of anders bij het bestuur!

Laten wij hopen dat iedereen weer gezond terug is gekomen van vakantie, dat de corona maatregelen in acht worden genomen zodat wij niet een 2e coronacrisis krijgen en dat wij als club weer kunnen gaan voetballen.

Het kan zijn dat wij als bestuur ook mindere populaire beslissingen moeten nemen de komende periode vanwege de corona, wij hopen op uw begrip!

Dank en wij zien u allen graag weer een keer op 1,5 meter langs de lijn of in onze gezellige kantine.

Met vriendelijke groet,

Paul Smeulders