•

We zitten alweer in de 2e week van januari 2022. Namens mijn medebestuursleden wil ik u allemaal een mooi en gelukkig maar vooral een gezond 2022 wensen!

We zitten inmiddels in de derde lockdown wat ons allemaal niet mee zal vallen. Op korte termijn komt het OMT weer met een advies en dan komen er wellicht enkele versoepelingen. Onze jeugd tot en met 17 jaar mag (sinds vandaag) gelukkig weer wel trainen tot 20.00 uur. Toch nog een lichtpuntje.

Een ander lichtpuntje is dat wij als bestuur eind december 2021 hebben gesproken met onze trainer Michel Blokker en enkele anderen (Cees van Den Berg, Kamil Aydin en Berry Wind) van de technische staf. Michel gaf in het gesprek aan nog voldoende ambitie, enthousiasme en plezier te hebben om er een keer een mooi voetbalseizoen van te maken. Deze ambitie en positieve uitstraling sprak ons erg aan en zodoende hebben wij met elkaar besloten om er een derde seizoen aan vast te plakken. Ons uitgangspunt is om de volledige technische staf in tact te houden voor het seizoen 2022/2023. Hopelijk kunnen wij dan wel een geheel seizoen voetballen en afmaken om voor de prijzen te gaan spelen!

De komende weken gaan wij als bestuur met de diverse commissies van VVJ om te tafel zitten om onze (toekomst)visie met elkaar te bespreken.

Helaas hebben wij ook onze traditionele nieuwjaarsreceptie voor de 2e maal moeten annuleren en hebben wij nog steeds geen ALV kunnen houden. Zodra er mogelijkheden zijn gaan wij een ALV houden zodat wij onze leden kunnen informeren hoe onze club VVJ er momenteel voor staat.

Wij hopen dat er binnenkort voldoende versoepelingen komen zodat wij het huidige seizoen  kunnen afmaken, onze leden weer veel sport plezier kunnen beleven en wij weer onze toeschouwers en clubmensen kunnen verwelkomen.

Ons nieuwe kunst trainingsgrasveld is gereed en ziet er zeer mooi uit. Met dank aan de gemeente Utrecht en FieldTurf Tarkett SAS (aannemer) die ons ook nog een mooie sponsoring hebben gedaan.

Blijf gezond en doe voorzichtig.

Namens het bestuur van VVJ

Paul Smeulders