• Van het Bestuur

    De afgelopen periode heeft een delegatie van het bestuur wederom een prettige evaluatie gehad met onze trainer Arie Koning en onze wederzijdse ambitie uitgesproken. Op deze basis gaan wij nog een jaar met elkaar verder met Arie als trainer voor onze selectie. Daarnaast hebben wij ook gesproken met de gehele technische staf en is men nog steeds positief om er weer een nieuw seizoen aan vast te plakken. Als bestuur zijn wij hier zeer content mee!

    Op zaterdag 19 januari 2019 hebben wij een (werk)bezoek gehad van wethouder Sport, Maarten van Ooijen met Louis Rabou (Gemeente Utrecht) en mevrouw M. Meininger (Portefeuillemanager Sport). Het was een plezierig gesprek en wij hebben het met elkaar in positieve zin over VVJ gehad. Wat zijn onze ambities, hoe gaan wij met de jeugd om, vrijwilligers binnen de vereniging en hoe staat de wethouder hier in. Wellicht komt er nog een vervolg. Uiteraard houden wij u hiervan op de hoogte. Overigens heeft de wethouder die dag meerdere clubs in onze omgeving bezocht als een soort werkbezoek. 

  • Met ingang van het nieuwe seizoen 2019-2020 hebben wij Ingrid van Zoelen en Ronald van Neerbos bereid gevonden om zich als kantinebeheerders beschikbaar te stellen voor onze vereniging. Wij zijn daar als bestuur natuurlijk heel blij mee. Vrijwilligers zijn heel belangrijk voor onze vereniging, vanzelfsprekend kunnen Ingrid en Ronald voor het nieuwe seizoen er zeker nog een paar gebruiken. Meldt u aan bij onze huidige kantinebeheerder Mary Heimensen of het bestuur. 

  • Afgelopen week heeft de sponsorcommissie op verzoek van het bestuur een prachtig welkomstbord laten maken en laten plaatsen net even buiten het hek op het terrein van de gemeente. Uiteraard hebben wij overleg gehad met de gemeente voor de nodige toestemming. Het bord is prachtig geworden en goed zichtbaar vanuit diverse hoeken vanaf de openbare weg. Complimenten voor onze zeer actieve sponsorcommissie.