• 🔵⚪️VVJ krijgt lesje effectiviteit! 🔵⚪️
  Vandaag speelde VVJ hun eerste thuiswedstrijd van dit seizoen in de 4e klasse E. De eerste wedstrijd ging verloren tegen VV Voorwaarts. De mannen van Jeffrey en Cees hadden dus iets recht te zetten. Tegenstander Focus ‘07 verloor ook in de eerste wedstrijd van Odijk met 1-2. De wedstrijd werd geleid door de heer de Goede die een prima wedstrijd floot.
  ⚽️sponsor: Mattenkoning
  VVJ begon in de volgende opstelling:
  Damiano Horssius
  Lesley van Zoelen (‘79 Soufyan Jahjah), Evert van de Laan, Marc van Rees en Claudio Veer(‘32 Marouan Boutchakourt)
  Nordin Boutchakourt, Soufyan Laarej en Jacky Testa la Muta
  Soufian Bokarroua, Anouar el Hasani(‘46 Anouar Addoutti) en Jordy Arts(‘62 Yassine Essard
  VVJ begon de wedstrijd geconcentreerd en liet Focus ‘07 niet van de helft af komen. VVJ had meteen twee schoten van buiten de zestien, allebei recht in de handen van de keeper. Daar tegenover speelde Focus ‘07 heel gedisciplineerd op de counter en kwam het in de eerste helft ook zeker vier keer alleen voor de keeper. Gelukkig voor VVJ gingen ze er niet in. VVJ had tot dan toe zeker 80% balbezit en speelde in de combinatie. Het creëerde kansen maar helaas werden de kansen niet benut.
  In de tweede helft was er een zelfde spelbeeld. VVJ zette iets meer druk en Focus ‘07 kwam er helemaal niet meer aan te pas. Weer kansen die niet afgemaakt werden.
  In de 58ste minuut was het weer raak voor VVJ. Een terugspeelbal op keeper Damiano waarbij twee spelers van Focus ‘07 doorliepen op de keeper. Helaas zag hij de tweede speler die druk zette niet en kwam terecht in de voeten de speler 0-1. VVJ was weer eens gebroken door de voetbalwet. Als je zelf niet scoort, scoort de tegenstander wel.
  Na de tegengoal probeerde VVJ alles om de 1-1 te forceren. We creëerde genoeg mogelijkheden maar de bal wilde er gewoon niet in vandaag. In de 78ste minuut kwam Focus ‘07 weer uit een counter op een 0-2. Totaal onverdiend maar dit Focus ‘07 speelde slim op de counter en benutte de snelle buitenspelers. VVJ was aangeslagen en de teleurstelling droop er vanaf bij de spelers. De laatste 10 minuten konden geen potten meer gebroken worden en kwam Focus ‘07 wederom uit een counter op een eindstand van 0-3.
  Ook in de 2e competitiewedstrijd verliest VVJ helaas. Ditmaal door een lesje effectiviteit van de gasten uit Culemborg. Zij kwamen alleen om op de counter te spelen en deden dit heel slim. VVJ speelt volgende week tegen het sterke FZO uit Zeist. Zij verloren vandaag met 4-3 van Odijk. Wij verwachten weer een lastige uitwedstrijd en hopen weer op jullie support.