• Zoals jullie weten is het terugtrekken van teams uit de categorie A gedurende het seizoen reglementair niet toegestaan (zie artikel 11 Reglement Wedstrijden Amateurvoetbal). Bovendien zijn de consequenties van het overtreden van dit reglement met ingang van het seizoen 2019/’20 fors aangescherpt. De reden hiervan is: wij organiseren sportieve, uitdagende competities waarbij andere teams sportief nadeel ondervinden wanneer één team plotseling afhaakt.

    Terugtrekkingen in de categorie A zullen worden voorgelegd aan de aanklager amateurvoetbal. Door de aanklagers zijn richtlijnen voor het straftoemetingsbeleid onlangs vastgesteld. Het leek ons correct jullie hierover apart te informeren.

    De richtlijnen zijn hier te vinden.  

  • Bovenstaande artikel ontvingen wij van de KNVB. Lees vooral goed wat het voor consequenties gaat hebben in het aankomende seizoen (2019/2020) als een elftal voortdurend niet meer genoeg spelers op de been kan brengen en wij gedwongen worden om het betreffende elftal terug te trekken uit de competitie. Dat gaat heel veel geld kosten!!

    Je hebt je verbonden aan onze club en dat brengt onder andere de verplichting met zich mee om je elftal niet in de steek te laten. Als je je elftal in de steek laat, laat je de club in de steek. Het mag niet zo zijn, dat er voor een bepaald elftal aan het begin van het seizoen bijv. 20 spelers beschikbaar zijn op papier en dat er halverwege nog maar 10 spelers over zijn. Dit gaat consequenties hebben. Lees het bovenstaande artikel goed!!