• sv Odijk 1 - V.V.J. 1

  De laatste wedstrijd voordat we de winterstop in gaan die een dikke maand duurt. Misschien duurde de eerste seizoenshelft wel een wedstrijd te lang en hadden we beter vorige week met winterstop kunnen gaan. Ik kan erg kort zijn over de wedstrijd van vandaag, we hebben met 4-1 verloren, het was een zeer terechte nederlaag en wij waren super slecht. Dat een aantal jongens ons vandaag letterlijk en figuurlijk in de kou heeft laten staan is nog wel een understatement. Letterlijk, omdat het echt stervenskoud was en figuurlijk omdat ik me aardig in het hemd gezet voelde door het slechte spel en de slechte inzet in het veld. Ik had me goed ingepakt, leek wel de verschrikkelijke sneeuwman, maar op mijn leeftijd boeit dat me echt niet meer en gaat comfortabel toch echt boven er modieus en appetijtelijk uitzien. Al na anderhalve minuut kwam Odijk op 1-0 en we hebben eigenlijk de hele wedstrijd achter de feiten aan gelopen. Ik weet zeker dat de jongens niet expres zo slecht hebben gespeeld vanmiddag en dat ze aan de aftrap stonden met het idee de punten mee naar huis te nemen, maar het leek of menigeen liever bij de verwarming was blijven zitten. Erg jammer, want we deden het prima in deze periode. En winnen was een stap in de goede richting geweest. Wat ook nog wel jammer was, maar dan vanuit de kant van Odijk, is dat onze jongens helemaal niets te drinken hebben gekregen in de rust. Geen kopje thee, geen bekertje water, helemaal niets. Nou weet ik wel dat de 4e klasse niet het allerhoogste niveau is (lager is er zelfs niet), maar niks is ook maar niks. Ik heb me ook nog niet zo vaak door de kou laten wegjagen, maar toen Odijk toch vanmiddag de 3-0 maakte, vond ik het welletjes, de rest van de wedstrijd heb ik achter glas gezien (dat was nog ongeveer een minuut of twintig). 

  Maar genoeg over dit drama, hebben jullie al meegekregen dat VVJ JO14-1 vanmorgen kampioen is geworden? Zij hebben de beslissende wedstrijd vanmorgen gewonnen met 5-2 van UVV en hebben daarmee een prima prestatie geleverd. Zij spelen in de 1e klasse en dan kampioen worden is zeker geen kleinigheid. Ook het tweede heeft een goede flow te pakken en won bij Rivierwijkers met 5-6.

  Tja, dan ben ik voor nu eigenlijk wel uitgepraat over het voetbal. We gaan zoals gezegd nu de winterstop in en zijn op zaterdag 19 januari 2019 weer terug. In dit jaar wordt nog twee keer getraind, woensdag a.s. is er het traditionele kerstkaarten en dan gaat iedereen genieten van de feestdagen. Zaterdag 5 januari 2019 is er dan het inmiddels ook traditionele "Nico Meelker"-toernooi, gevolgd door de Nieuwjaarsreceptie. Maandag 7 januari is dan de kantine weer open en begint het trainen weer.

  Ik wil vanaf deze plaats iedereen die V.V.J. een warm hart toedraagt en op welke manier dan ook bij de club betrokken is, hele fijne en gezellig kerstdagen wensen en voor het nieuwe jaar alle geluk, gezondheid en liefde die je je maar kunt wensen!!!

   

  Opstelling V.V.J. 1:

  Jordy Venus

  Hans Valk - Michel Brouwer - Quincy Noordhof - Romano Kalverboer

  Berry Weijers - Lionel Nagtegaal - Jordy Arts - Boy Schoonheim

  Joran Meijer - Achraf Bijik

   

  Wissels:

  Mitchell Huussen voor Hans Valk

  Quinten Heimensen voor Berry Weijers