• Beste ouders,

  Het is al bijna weer zo ver! Nog even en dan komt Sinterklaas weer naar Nederland. De pieten zijn al druk bezig met het pakken van de koffers, het laden van de pakjesboten en het bakken van de allerlaatste pepernoten. Nog maar een paar nachtjes slapen en dan varen we al weer uit om op tijd bij VVJ te zijn.

  De laatste jaren was het zo leuk om met alle kinderen van VVJ de verjaardag van Sinterklaas te vieren, dat Sinterklaas ook dit jaar weer naar de kantine van VVJ komt!

  Op zondag 26 november gaan we er met jullie een leuke dag van maken! En natuurlijk horen bij deze speciale dag cadeautjes. Sinterklaas neemt er heel veel mee uit Spanje. De eigen bijdrage zal EUR 12,50 per kind bedragen.

  De pakpieten hebben wel even de tijd nodig om alles uit te zoeken en in te pakken. Laat daarom je papa of mama het bijgevoegde formulier samen met de eigen bijdrage uiterlijk zaterdag 18 november inleveren.

  Zondag 26 november gaan we er weer een gezellige middag van maken!

  Om te zorgen dat we die middag met z’n allen op tijd kunnen beginnen wil ik jullie vragen om uiterlijk 14.00 uur aanwezig te zijn.

  Tot zondag 26 november! Sinterklaas en alle Pieten

  Aanmelden? Klik hier en download het formulier (op pagina 2).