• Beste V.V.J.-er,

  Het seizoen 2021-2022 zit er weer op. gelukkig hebben wij dit voetbaljaar geheel uit kunnen voetballen, met zelfs bij de jeugd enkele elftallen kampioen en ook bij de senioren. Helaas heeft ons eerste (1e) elftal de ambitie om te promoveren naar de 3e klasse, niet gehaald en gaan wij het nieuwe seizoen 2022-2023 weer een poging wagen. De selectie is goed aangevuld met allemaal goede spelers, dus wij verwachten een mooi seizoen.

  Voor het nieuwe seizoen bestaat de technische staf voor ons 1e elftal uit: Michel Blokker, Cees van den Berg, Berry Wind en aanvullend (als hij beschikbaar is) Kamil Aydin. Wij zijn thans nog druk bezig met het zoeken van een grensrechter voor het 1e elftal, alsmede een keeperstrainer.

  Onze technische commissie hebben wij kunnen uitbreiden met twee kanjers uit de Utrechtse amateurvoetbalwereld, namelijk: Jeffrey Pfoster en Ron Berrens. Zij gaan met hun netwerk onze huidige T.C. (Jordy Arts, Peter van den Boogaard en Edwin van Staa) ondersteunen in het nieuwe seizoen. Welkom heren, wij hopen dat jullie een plezierige en succesvolle tijd bij V.V.J. gaan beleven.

  De jaarlijks ALV heeft dit jaar plaats gevinden in mei. Dit was een gecombineerde ALV van de afgelopen twee (corona)jaren. Medio november zal de regulier ALV plaatsvinden inzake het jaar 2021-2022.

  Tijdens het Pinksterweekend van 5 en 6 juni hebben wij een fantastisch toernooi, de Pinksterjeugd-cup, mogen organiseren. Veel belangstelling, mooi weer (helaas niet op de 2e dag), maar desalniettemin een mooi toernooi gehad.

  Als klap op de voorpijl heeft onze sponsorcommissie aan het eind van het seizoen, op 26 juni 2022, een grandioos "Kooijman Autogroep Horeca en Bedrijventoernooi" georganiseerd, met vele zangers, mooi weer, foodtrucks en heerlijke onderlinge voetbalpartijtjes. Het bedrijf J.J. Cleaning is de kampioen van het toernooi geworden en zal volgend jaar de wisselbeker moeten verdedigen. Een groot compliment aan onze sponsorcommissie en onze vrijwilligers die heel veel werk hebben verricht en V.V.J. wederom van een mooi signaal hebben voorzien binnen de Utrechtse Amateurvoetbalwereld. Ik schat dat er die dag zeker 1500 mensen zijn geweest op ons sportpark. Martin, de weerman, heeft deze twee toernooi ook weer fantastisch meegewerkt.

  Als bestuur zijn wij begonnen met het maken van een "V.V.J. kwartaaltje". Wij proberen elk kwartaal een opzetje te maken met wat nieuwsfeiten of gebeurtenissen die wij u graag willen vertellen. Dit wordt allemaal gedaan door Jolanda Berghorst, de vrouw  van onze penningmeester. Heeft u leuke informatie voor haar, geef dit dan door aan het bestuur, annemiekcamu@casema.nl of penningmeester@vvjutrecht.nl

  Onze kantinebeheerders voor het nieuwe seizoen zijn Mary Heimensen en Ingrid van Zoelen met heel veel (nieuwe) vrijwilligers. Wij hopen op een nieuw voetbaljaar met voldoende barvrijwilligers. Zijn er nog mensen die hier iets in willen doen, dan graag melden bij Mary of Ingrid of anders bij het bestuur.

  Namens mijn medebestuursleden wens ik u een fijne zomervakantie toe. Wij zien u graag weer op zaterdag 13 augustus, als onze selectie weer start met de 1e training.

  Namens het bestuur van V.V.J.

  Paul Smeulders, voorzitter.