• Beste VVJ-er,

Het jaar 2021 is al weer twee maanden oud en we zitten nog steeds in een behoorlijke lockdown. Ook wij volgen het nieuws op de voet in de hoop een keer een positief bericht te krijgen zodat wij onze leden van VVJ positief kunnen informeren.

Aangezien het telkens negatief nieuws was hebben wij jullie dus niets kunnen melden. Vandaar dat het al even geleden is dat wij elkaar gesproken hebben via de mail en of website.

Onze excuses daarvoor! Maar we zijn je niet vergeten!

Helaas is er na de persconferentie van afgelopen dinsdag op voetbalgebied nog niet veel veranderd. En het duurt maar en het duurt maar! Wanneer kunnen we eindelijk eens iets gaan doen?

Wij snappen dat je er (misschien) moedeloos, chagrijnig, boos, depressief en misschien nog wel veel meer van wordt. Dat hebben wij namelijk ook. Wij doen alles wat binnen onze mogelijkheden ligt om de club V.V.J. zo goed en kwaad als het kan gezond te houden.

Het laatste bericht van de K.N.V.B. is dat als er vanaf april weer gevoetbald mag worden, de KNVB voor de A-en de B-categorie (alle seniorenelftallen en jeugd) een Regio Cup gaan organiseren.

Dit is een kleine competitie met ploegen uit de omgeving. Teams doen automatisch mee tenzij men zich afmeldt (voor 19 maart). Meer hierover kun je vinden op de website van de KNVB en in de bijlage. De planning is dat deze competitie dan tot en met het weekend van 26 juni zal doorgaan.

Mocht dit niet doorgaan en de KNVB doet niets meer, dan gaan wij (V.V.J.) (als er weer gevoetbald mag worden) er alles aan doen zelf wedstrijden te organiseren tegen andere verenigingen of toernooien organiseren zodat je dit seizoen toch nog kan voetballen.

Een klein lichtpuntje voor nu is dat er voor de sporters tot 27 jaar vanaf woensdag 3 maart weer in teamverband gesport mag worden.

Het is en blijft een moeilijke tijd voor de Vereniging. Om je een beeld te geven van enkele vaste kosten die voor V.V.J. doorlopen en gewoon betaald moet worden:

• Kosten trainer en verzorger.
    • Kosten K.N.V.B.
    • Veldhuur
    • Gas en licht
    • Verzekeringen.
    • Contributie voetbal.nl app.
    • KPN

De kantine inkomsten, die heel belangrijk zijn voor de club, om tevens de contributie laag te kunnen houden zijn er niet. Terwijl we normaal gesproken kunnen rekenen op een minimale bijdrage van €10.000,00 uit kantineopbrengsten.

De contributie is hierdoor dus de enige inkomstenbron voor V.V.J. op dit moment. Daarom is het super belangrijk dat de contributies gewoon betaald worden.

We snappen ook dat je zegt… “ja dat weten we nu wel maar wij dan en de contributie?”

We hebben dit binnen het bestuur besproken. En we moeten je helaas mededelen dat we voor dit seizoen niets kunnen doen in de vorm van een korting op je contributie of iets dergelijks.

Maar voor volgend seizoen willen wij wel iets doen! Er vanuit gaande dat de kantine weer open zal zijn en we weer volop kunnen voetballen en trainen. We zijn van plan om aan iedereen die dit jaar zijn contributie volledig betaald heeft het nieuwe seizoen een korting te geven op de contributie.

Hoe hoog deze korting zal zijn kunnen we nog niet zeggen. We willen eerst afwachten hoe we er eind van het seizoen voor staan en op basis daarvan dan alle leden een korting geven van 10% tot 25% op de contributie.

De seniorenteams die bijna helemaal niets hebben kunnen doen, ook niet trainen, willen wij per team

het nieuwe seizoen naast de korting een kantinetegoed van €.300,00 per team extra geven.

Mocht je door de Corona het financieel allemaal even niet meer “trekken” en dus de contributie niet kunnen betalen of andere vragen hebben over het betalen van je contributie, neem dan contact op met “Nikki” of met de penningmeester van V.V.J. Gert Jan Berghorst. (06-36193975).

Blijf gezond en doe voorzichtig.

Bestuur V.V.J.