• Nieuws van het Bestuur

Beste VVJ-er,

Vorige maand hebben wij je gemaild (als je e-mailadres bij ons bekend is) en een bericht op onze website geplaatst dat de regering besloten had dat er nog langer nog niet gesport kon worden.

Helaas is door het oplopend aantal coronabesmettingen hierin nog steeds niets veranderd en is de situatie eerder verslechterd dan verbeterd ten opzichte van toen.

Dit betekent dat er nog steeds niet gevoetbald kan worden.

Naast dat er nog steeds niet gevoetbald kan worden moet onze kantine ook nog langer dicht blijven en moeten we het dus nog langer doen zonder de kantine inkomsten.

De kantine inkomsten waar de club grotendeels van afhankelijk is en op kan voorbestaan.

Voor V.V.J. wordt het steeds zwaarder.

Net als in het vorige bericht ook al verteld zijn de enige inkomsten op dit moment de inkomsten van de contributies en donaties terwijl alle kosten doorlopen.

Kosten voor de huur van de 3 velden, de bijdrage aan de KNVB (alleen al €.930,00 per maand), kosten van de verlichting, verzekeringen en nog meer van dat soort kosten moeten gewoon betaald worden en lopen door.

Met belacties als de vriendenloterij en de grote clubactie proberen en probeerden we wat extra geld binnen te halen voor V.V.J. maar dat is helaas niet geworden wat we hadden gehoopt.

Met de betaalde en dus ontvangen contributies en donaties betalen we onze maandelijkse kosten.

Daarom vragen we je je contributie of donatie gewoon te betalen.

Het bestuur en dus de club hopen dat je dit begrijpt, solidair bent met de club, en in deze moeilijke tijd achter de club staat en de club zal blijven steunen.

Begin van het nieuwe jaar wordt als het goed is gestart met het vaccineren.

Laten we hopen dat daarmee het aantal besmettingen en vooral het aantal ziekenhuisopnames snel afneemt en we zo snel mogelijk in het nieuwe jaar weer kunnen gaan voetballen en een drankje drinken in onze kantine.

We houden je op de hoogte van de situatie.

Blijf gezond en doe voorzichtig.

Bestuur V.V.J.