• Nieuwjaarsreceptie 2019

Afgelopen zaterdag, 5 januari 2019, heeft onze tradiationale nieuwjaarsreceptie weer plaatsgevonden. Vooraf was er het "Nico Meelker"-toernooi en een wedstrijd van de selectie tegen een van "senioren". Het geheel leverde weer een vermakelijke ochtend op.

In de middag vanaf 14.00 uur onze nieuwjaarsreceptie. Een druk bezochte middag, met muzikale omlijsting van Ronnie van Bemmel. Die middag hebben wij ook, met behulp van Floor Baas (ambassadeur van de amateurafdeling van de KNVB), "onze" Joke Camu in het zonnetje kunnen zetten. Joke heeft van de KNVB de onderscheiding "lid van verdienste" ontvangen. Een prachtige waardering voor het vele werk dat zij de afgelopen jaren voor V.V.J. heeft gedaan.

Bij de laatste jaarvergadering in november vorig jaar, heeft Joke aangegeven om na een periode van 32 jaar te willen stoppen met haar bestuursactiviteiten. Het is mooi geweest en nu moet de jeugd het maar gaan overnemen, heeft ze gezegd. Daar heeft ze inmiddels het volste vertrouwen in.

Joke heeft de afgelopen periode heel veel gedaan voor V.V.J., van wasvrouw tot schoonmaak, kantinehulp, club van 100  (later club van 50), secretaris van het bestuur, regelen van de wedstrijden, spelerspassen, controle kleding, noem maar op, tot het vullen van de droppot in de bestuurskamer. Joke heeft aangegeven (uiteraard) niet de club te verlaten, maar zich verder alleen maar bezig te willen gaan houden met de leuke dingen en geen verplichtingen meer te willen. Zolang het maar haar goed gaat, kom je Joke (als gastvrouw) zeker weer tegen in de bestuurskamer van V.V.J. de komende jaren.

Wij als bestuur en leden, sponsors en donateurs, zijn trots op Joke om dit mee te mogen en kunnen maken. We weten dat je het niet prettig vindt om in de belangstelling te staan, maar dit heb je verdiend!

Top, chapeau en dank voor de vele, mooie afgelopen jaren!!

Paul Smeulders, voorzitter V.V.J.