• Professionaliseren jeugdopleiding

Ook voor onze jeugdafdeling zijn we gezamenlijk binnen de club bezig geweest om onze jeugdopleiding te professionaliseren.

Voor alle vrijwillige trainers is er vanuit de club een jeugdtrainerscursus aangeboden die de aankomende weken zal gaan starten. Hiermee proberen we onze jeugdafdeling naar een hoger plan te brengen om in de toekomst meer doorstroming naar onze selectie te krijgen vanuit onze eigen jeugd.

Ook willen wij U laten weten dat wij een externe Jeugdtrainer hebben aangetrokken om de trainers in onderbouw vanaf de VVJ JOO7 tot de JO11 te ondersteunen ism Mimoun Hidraoui die Hoofd TC jeugd is.

Cleon Parami is zijn naam, Cleon zal op de zaterdagen VVJ JO10-1 begeleiden.

Wij heten Cleon Parami veel succes en welkom binnen onze club.