• Op zaterdag 25 november jl vond een unieke gebeurtenis in de VVJ-historie plaats. De wedstrijd VVJ JO19-1 tegen Jonathan JO19-2 stond op het programma. VVJ JO19-1, waarin 2 broertjes Heimensen spelen, hun vader John de leider is en de wedstrijd werd geleid door opa Jan. Bij mijn weten is dat in de hele VVJ-geschiedenis niet eerder voorgekomen. En een droom voor pa en opa is dit seizoen wel een beetje uitgekomen. 3 Generaties bij VVJ, Dylan was er al een tijdje, maar eind vorig seizoen besloot ook Quinten bij VVJ te komen voetballen. Een grotere droom, beide jongens te zijner tijd in het eerste te zien spelen, komt steeds dichterbij. Dylan valt al regelmatig in en hoewel pas 16 jaar, zit dat er voor Quinten ook over niet al te lange tijd wel in. Wij zijn er trots op een voetbal"thuis" te kunnen zijn voor hele families.