• Bericht van een "oud" voorzitter,

  Vorige week donderdag, 23 november 2023, was mijn laatste ALV als voorzitter van VVJ. Na 23 jaar in het bestuur te hebben gezeten, waarvan de laatste 11 jaar als voorzitter, heb ik besloten om ermee te stoppen. De afgelopen dagen hebben er mooie stukjes over mij als persoon in het AD Utrechts Nieuwsblad gestaan.

  Tijdens de ALV ben ik door het bestuur en de leden benoemd tot Erelid van VVJ. Een titel waar ik trots op ben en ook zal uitdragen binnen de club. Een mooie blijk van waardering waarvoor ik het bestuur en de leden wil bedanken.

  Natuurlijk ga ik niet weg bij VVJ! Blijf nog voorzitter van de Stichting Steunfonds VVJ, ben bordsponsor met mijn bedrijf Ans de Wijn Woningen en blijf supporter van de club. Alleen geen verplichtingen en verantwoording meer, dat geeft een heerlijk gevoel.

  Het bestuur heeft inmiddels uitbreiding gekregen met twee nieuwe bestuursleden, mensen die ook enthousiast zijn voor de club en met veel passie deze nieuwe bestuursfunctie gaan uitvoeren. Fijn dat er toch nieuwe vrijwilligers zijn die de club willen ondersteunen.

  Langs deze weg wil ik het bestuur nogmaals bedanken voor de fijne samenwerking van de afgelopen jaren, de waardering naar de leden en het bestuur uit te roepen dat zij mij Erelid hebben gemaakt en wens ze veel wijsheid toe in het besturen van onze club VVJ.

  Met sportieve groet,

  Paul Smeulders
  Erelid en supporter van VVJ