• EDO 1 - V.V.J. 1

Het lijkt een mooie dag te worden, al voorspellen ze wel wat slecht weer. Tot vijf voor half drie is het dat ook. Oke, het is frisjes (13 april!!!!!), maar de zon schijnt tenminste. Dan barst echt de hel los. Gewoon hele dikke sneeuwvlokken en die worden steeds dikker...

Echt niet normaal.... en koud dat het is... zo koud heb ik het zelfs de hele winter niet gehad (behalve dan Hercules uit). Het maakt de middag er niet leuker op.

Na het onnodige verlies van vorige week tegen Odijk, nu een kans om een en ander recht te zetten en eindelijk eens drie punten mee te nemen bij EDO. Dat wordt wel eens tijd, want de uitwedstrijden tegen EDO zijn altijd van een bedenkelijk niveau van onze kant. Thuis hebben we ook gewonnen, dus waarom zou het nu daar ook niet eens een keer lukken. Nou, daar zijn wel een paar redenen voor kan ik je zeggen; Eén van die redenen is dat zij er op uit zijn om ons uit de tent te lokken. Onze fout dat we daarin trappen, maar goed, zij kennen onze zwakke plek en maken daar gebruik van. In de 12e minuut komen zij op 1-0. Tien minuten later hebben wij de paal (Hans) en de lat (Berry) geraakt en als de scheidsrechter weigert in de 36e minuut een penalty aan Achraf te geven, weet je al hoe laat het is. Deze wedstrijd gaan wij never nooit niet winnen. Vlak hierna komt EDO via een buitenspeldoelpunt op 2-0 (dat zeggen zelfs EDO-supporters), vlagt de grens maar weer eens als Berry ervandoor gaat en staan wij nog voor rust met 9 man. Over de tweede helft kan ik helemaal kort zijn; EDO loopt uit naar 6-0 en het weer blijft heel erg slecht en koud. Klaar en door naar volgende week.

Inmiddels is het zondagmiddag en ben ik aan het bijkomen van de Hollandse Avond die gisteravond plaats vond bij onze verschrikkelijk leuke en gezellige vereniging. Eigenlijk is de Hollandse Avond het enige feest dat ik leuk genoeg vind om naar toe te gaan. Ook gisteravond; een heerlijke sfeer, lekker druk, leuke artiesten. Zo was daar Hans Kaay, Bryan B., Frank Verkooijen, Sandy Kandou en Ronnie van Bemmel. Een mix van oude soulmuziek, moderne top-40-hits, nederlandstalige meezingers en stampende feestmuziek. Echt, ik heb me in tijden niet zo vermaakt. Top georganiseerd, een lekker hapje erbij, perfecte bediening door de vrijwilligers achter de bar en gewoon super gezellig! Dat kunnen wij bij VVJ, superfeesten maken, ook al is de middag dan teleurstellend verlopen (en werd daar natuurlijk in het begin van de avond nog wel over gesproken), het is bij ons altijd feest en supergezellig! Laat dat ook vooral zo blijven!

Bedankt iedereen aan het bijdragen aan een voor mij zeer geslaagde en gezellig avond (als hielpen de baco's daar ook zeker bij)!

De komende twee wedstrijden zijn op eigen veld (eerst tegen Faja Lobi en daarna tegen SVM), met daar tussenin Koningsdag. Tot zaterdag dus!

Hans Valk - Michel Brouwer - Lesley van Zoelen - Romano Kalverboer

Berry Weijers - Lionel Nagtegaal - Ilias Aissati - Boy Schoonheim