• Beste VVJ-er,

Gisterenavond hebben wij het vreselijke bericht ontvangen dat V.V.J. lid en sponsor Paul Kros is neergeschoten in Utrecht en dit niet heeft overleeft. Wat een verschrikkelijke wereld en niet te begrijpen. Namens het bestuur van VVJ gecondoleerd. Wij wensen zijn vrouw en kinderen heel veel sterkte in deze zware tijd. Uiteraard ook sterkte voor zijn familie en vader Cor Kros die in ons veteranen elftal speelt .

Uit respect voor familie en overige nabestaanden hebben wij besloten om wederom de receptie voor genodigden van ons 90-jarig bestaan te verplaatsen naar vrijdag 26 november aanstaande. (Deze stond gepland voor vrijdag 15 oktober aanstaande).

Met het overlijden in augustus van ons ERE lid en lid van Verdienste Joke Camu en het overlijden van Paul Kros afgelopen zaterdagavond, voelen wij ons genoodzaakt dit 90-jarig bestaan op een ander moment te vieren.

Binnen een voetbalvereniging met een groot hart komen dit soort vreselijk nare berichten hard aan. Laten we voor elkaar zorgen en respect hebben voor elkaar.

Dit soort gebeurtenissen mogen ons, onze leden en allen die ons dierbaar is niet overkomen.

Take care, blijf gezond en doe voorzichtig.

Bestuur VVJ