• Contributie 2018-2019

• € 50
    • € 35
  •

V.V.J. gaat op alle vlakken professionaliseren, zo ook voor het innen van de contributiegelden.

Het bestuur van V.V.J. heeft besloten om het innen van de contributie over te dragen aan NIKKIOnline.nl. NIKKI-Online.nl start per 1 september 2017 met het online innen van de contributie. Dit kan ineens of per maand. Kiest u er voor om per maand te laten incasseren dan betekent dit dat zij uw contributie per maand in hun administratiesysteem "NIKKI" verwerken, u een mail sturen dat het tijd is om het maandelijkse bedrag te voldoen en de betalingen te verwerken. Bij de inning per maand worden administratiekosten in rekening gebracht. Bij inning per jaar in 1 keer worden geen administratiekosten in rekening gebracht.

In september 2017 gaat Nikki u maandelijks een mail sturen met daarin de maandelijkse contributie. In deze mail staat de totale contributie vermeld en daarbij het maandbedrag dat u via de meegestuurde iDeal-link dient te voldoen. Mocht u de contributie in 1 keer willen betalen, dan horen we dit graag van u middels een mail met daarin uw gegevens en V.V.J. U ontvangt een nieuwe mail met het totaalbedrag in 1 keer. U heeft dan 10 dagen de tijd om de totale contributie te voldoen.

Kiest u voor maandelijks betalen dan ontvangt u in september 2017 de eerste mail met daarin de iDeal-link voor de betaling van de eerste contributie die verdeeld wordt over 7 maanden. In maart 2018 volgt de laatste mail m.b.t. de contributie voor het seizoen 2017-2018. Wanneer u geen mail ontvangt rond september 2017, zijn mogelijk de contactgegevens die bekend zijn bij V.V.J. niet up-to-date. Stuur in dat geval een mail met uw juiste gegevens (naam, postadres, mailadres en telefoonnummer) naar penningmeester@nikki-online.nl . Laat ons in uw mail a.u.b. altijd weten dat u lid bent van V.V.J., aangezien we van meerdere sportclubs de contributie innen.

De administratiekosten zijn 10% van uw contributie met een maximum van € 19,- en worden bij maandelijkse betaling opgeteld bij de te betalen contributie. Mocht u ondanks deze uitleg nog vragen hebben, leest u dan de veelgestelde vragen (FAQ’s) op onze website: www.nikki-online.nl. Wordt hier uw vraag niet beantwoord, dan kunt u zich via mail tot ons wenden voor verdere informatie. Wij kijken uit naar de samenwerking tussen V.V.J. Utrecht en Nikki-online.nl

Met vriendelijke groeten, Nikki-Online en het bestuur van V.V.J.