• Beste leden,

Nu de coronapandemie redelijk onder controle komt, komen er ook steeds meer versoepelingen aan. Bij V.V.J. proberen wij deze versoepelingen ook langzaam door te voeren, maar het blijft lastig en wij denken als bestuur maar heel snel aan het nieuwe seizoen.

Ondertussen zijn wij wel met het nieuwe seizoen bezig en hebben inmiddels twee oud-bestuursleden gevonden als gastheren voor de bestuurskamer op de zaterdag. Henny Lievers en Eric Wilschut gaan ons helpen op de zaterdagmiddag in de bestuurskamer om onze gasten te ontvangen. Hier zijn wij als bestuur natuurlijk heel erg blij mee.

Rien (onze materiaalman) heeft ons gemeld V.V.J. aan het eind van dit seizoen te gaan verlaten. Rien heeft als TD een nieuwe uitdaging gevonden bij een andere vereniging. Wij wensen hem vanaf deze plek veel succes en plezier en danken hem natuurlijk voor de afgelopen jaren bij V.V.J. en op welke manier hij een positieve bijdrage heeft geleverd aan onze materialen en ons materiaalhok.

Onze masseur, Berry Wind, heeft intussen zijn felbegeerde tussendeur gekregen in de massageruimte om te komen en te gaan naar de kleedkamer, zodat de mensen niet meer buitenom hoeven te lopen. Een mooi stukje werk van weer enkele V.V.J.-vrijwilligers. Bedankt!

Daarnaast zijn wij bezig met de invulling van de nieuwe materiaalman(nen) en hebben in Marco Dekker al een prima kandidaat gevonden. Mogelijk gaat Marco dit in een duo-combinatie doen met nog iemand anders (daar gaan wij nog mee in gesprek op dit moment).

Waar wij nog wel naar op zoek zijn:

• iemand die het leuk vindt om wat communicatie voor V.V.J. te verzorgen. Denk hierbij aan onze website, mailings etc.
    • iemand om de kleding voor ons 2e te wassen, hiervoor krijgt men een vergoeding
    • mensen ter ondersteuning van onze bar / keuken.

Interesse? Neem contact op met het bestuur of één van onze kantinebeheerders (Ingrid/Ronald).

Onze selectie zal doortrainen tot woensdag 2 juni 2021 en gaat daarna met vakantie om straks, begin augustus 2021 weer fris en fruitig van start te kunnen gaan.

Op dit moment zijn wij ook nog aan het onderzoeken of wij bijvoorbeeld het terras op zaterdag kunnen open stellen gedurende de maand juni 2021 tussen bijvoorbeeld 14.00 uur en 18.00 uur, om gezellig nog wat te komen drinken en bijv. een bittergarnituurtje af te nemen. Er mogen dan maximaal 50 leden komen en men moet reserveren c.q. zich inschrijven. We zijn de plannen aan het uitwerken, maar of het mogelijk gaat worden (lees: handhaven), dat weten wij op dit moment nog niet. Dit wordt dus vervolgd.

Tot zover.....

Namens het bestuur van V.V.J.

Paul Smeulders.