• Afscheid van Tom Horssius als grensrechter van V.V.J. 1

Zaterdag 26 mei 2018. Het was ongeveer vanaf halverwege het seizoen bekend, dat Tom deze dag zijn laatste wedstrijd zou vlaggen voor V.V.J. 1. Zijn kleinkinderen wonen en voetballen in Elburg en die zouden het ook wel eens leuk vinden als opa en oma niet gelijk na de wedstrijd in de auto zouden stappen om naar V.V.J. te gaan, maar wat langer zouden blijven. Het zal niet de enige reden zijn dat Tom besloten heeft zijn vlag "aan de wilgen" te hangen, maar wel een grote reden. Wij vinden het natuurlijk jammer en zijn hard op zoek naar een waardige opvolger!

Tom, heel hartelijk bedankt voor je inzet in alle jaren en wij hopen je nog vaak te zien. In ieder geval als supporter van je kleinzoon Damianio, maar zeker ook als supporter van V.V.J. 1

Bestuur V.V.J.